Klanten

Het menu onderdeel ‘Klanten’ is alleen inzichtelijk en te beheren door de bedrijf administrator van de T Comm Telematics Webportal. De bedrijf administrator kan hier voor een klant een account aanmaken zodat deze toegang tot de Webportal krijgt en vanaf dat moment inzicht in de gegevens heeft. Door inzicht te geven levert u optimaal service en bespaart u zichzelf werktijd voor het genereren van rapporten. Tussentijdse verzoeken voor statussen zijn voortaan verleden tijd.

In het menu ‘Klanten’  ziet u een overzicht van de reeds aangemaakte klanten. Tevens kunt u hier een nieuwe klant aanmaken door op de knop ‘Nieuwe klant’ te klikken. Als eerste wordt er gevraagd naar het mailadres van de klant, vul deze in.

Het systeem zal op zoek gaan naar een T Comm Telematics gebruiker met dit mailadres. Nadat deze gebruiker in het systeem gevonden is kunt u direct de privileges voor deze gebruiker instellen op de pagina die getoond wordt. 

Wanneer de gebruiker niet gevonden wordt krijgt u op een nieuwe pagina de mogelijkheid om de klant aan te maken. Vul ook hier de gegevens zoveel mogelijk in om de klant te registreren.

Privilege instellingen voor uw klant:

  1. Locatie van de unit
  2. Rapporten genereren
  3. Temperatuurwaarde lezen
  4. Deuropening registraties inzien

Bovenaan de klantenpagina kunt u zoeken op klant, naam en mailadres. Achter de klant kunt u kiezen voor bewerken of verwijderen.

Dashboard handelingen

Wanneer een klant aangemaakt is kunt u op het Dashboard de kolom genaamd ‘Public’ toevoegen. Klik in het Dashboard bovenaan naast het zoekveld op ‘Voeg kolom toe’. Kies nu ‘Public’ en ga terug naar het Dashboard, u ziet de kolom ‘Public’ geheel rechts erbij staan.

In kolom ‘Public’ ziet u in eerste instantie ‘0 users’ vermeld staan. Klik op deze vermelding om vervolgens in een pop-up venster gebruikers toe te kunnen voegen of te verwijderen.

Observerende klant

De observerende klant heeft na het toewijzen van een voertuig direct inzicht in de locatie enzovoorts maar kan pas vanaf de volgende dag na toewijzing rapporten genereren over de periode waarin het voertuig toegekend is.