Downloaden

Alle rapporten door medewerkers van je bedrijf kunnen op de rapporten download pagina gevonden worden. Ze worden gepresenteerd in een tabel. 

Downloads

Op de pagina waar je rapporten kan downloaden zie je een tabel met daarin verschillende kolommen. Deze kolommen kunnen gesorteerd worden door op de titel te klikken. Zoek je een bepaald voertuig dan kan je het kenteken in de zoekbalk rechtsboven de tabel intypen.

Als eerste zie je het type rapport, dit kan bijvoorbeeld een journey, stilstand rapport of temperatuur grafiek zijn. Als tweede zie je wanneer het rapport aangemaakt is. Omdat rapporten op deze pagina beschikbaar zijn voor een beperkt aantal weken wordt deze datum ook getoond. De datum waarop de beschikbaarheid van dit rapport verloopt staat helemaal rechts. Elk rapport kan op elk gewenst moment nogmaals aangemaakt worden.

Als derde zie je wie het rapport aangemaakt heeft en als vierde van welk voertuig de rapportage is. Als vijfde wordt de periode van het rapport getoond en als zesde kolom zie je de status. De status van een rapport kan zijn:

  • Processing, op dit moment wordt het rapport nog aangemaakt
  • Download, het rapport kan door hier te klikken gedownload worden
  • Delete, als het rapport niet meer in de lijst vermeld hoeft te worden kan je hem hier verwijderen uit de lijst

Rapporten welke veel data nodig hebben en/of rapporten met data uit een ver verleden kunnen even op zich laten wachten voordat ze downloadbaar zijn, dit is te zien aan de status Processing zoals in de afbeelding te zien is.