Technische specificaties

De Webportal van T Comm Telematics maakt gebruik van technieken om je bepaalde inzichten en functionaliteiten te kunnen bieden die je bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen. Om de Webportal visueel optimaal te kunnen tonen met de meest recente data dient er gebruik gemaakt te worden van een internet browser die de gebruikte technieken ondersteund.

Browser ondersteuning

Moderne up-to-date browsers zoals Safari, Google Chrome en Microsoft Edge worden aanbevolen door T Comm Telematics. Wanneer je gebruik maakt van andere browsers werken bepaalde technieken niet en kan de getoonde data niet ververst worden of wordt de lay-out onvoldoende ondersteund.

Auto-fill functie uitzetten

Naast de wijze waarop onze webportal werkt kan de browser en/of een wachtwoord beheer programma’s zoals Lastpass vervelend in de weg zitten. Wanneer je bijvoorbeeld in je persoonlijke instellingen je wachtwoord wilt wijzigen wordt er telkens je eigen mailadres of wachtwoord ingevuld… ronduit vervelend. Hieronder enkele korte instructies hoe je dit uit kunt zetten. đŸ™‚

Google Chrome

  1. Start Google Chrome en klik rechts bovenaan op de 3 puntjes.
  2. Klik vervolgens op ‘Instellingen’.
  3. Klik vervolgens in het menu op ‘Automatisch invullen’.
  4. Klik op ‘Adressen en meer’
  5. Klik op de blauwe balk aan de rechterkant. Je zal zien dat automatisch aanvullen dan naar ‘uit’ verspringt. Nu worden gegevens niet meer bijgehouden en kunnen ze niet meer automatisch ingevuld worden.

Lastpass

In LastPass kunt u automatisch aanvullen uitschakelen door op de knop LastPass-extensie op de werkbalk van uw browser te klikken en op ‘Account opties’ en vervolgens ‘Voorkeuren van uw extensie’ te klikken. Verwijder het vinkje bij de optie ‘Automatisch inloggegevens invullen’ onder Algemeen en klik vervolgens op ‘Opslaan’ om uw wijzigingen op te slaan.