Release notes: 2021-W19

Release 202106-01 / Date 02-06-2021

 

In de periode van software Sprint 2021-W19 hebben we naast het standaard onderhoud en klant verzoeken, tijd besteed aan de volgende projecten en deze opgeleverd:

  • Inzicht in gereden kilometers over de geselecteerde periode is al mogelijk voor de TCT unit types en nu ook voor de TCD unit types. Door deze toegevoegde functie kan je bijvoorbeeld snel controleren of de hoeveelheid kilometers van een charter overeenkomt met het rapport. Zeer handig en mogelijk kostenbesparend!
  • Wanneer de configuratie van een voertuig meer dan twee deursensoren heeft kan je nu ook de derde deur selecteren voor inzicht op het dashboard.
  • Voor enkele nieuwe klanten hebben we Geofences aangemaakt zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van alarmen gebaseerd op alleen locatie of in combinatie met deur statussen
  • Naast deze projecten zijn we actief met het opzetten van een nieuw modulair platform gebruikmakend van de beste en modernste technieken. We werken op dit moment aan de kern van een nieuw rapportage systeem welke de nodige inzichten via rapporten zal brengen.